El globus aerostàtic va ser el primer invent que va permetre a l'ésser humà solcar els cels. A partir de llavors, es van crear tot tipus d'aparells capaços de volar. No necessites endevinar com es van sentir els primers pilots d'un globus aerostàtic. Pots experimentar-ho per tu mateix.

Els vols es duen a terme a primera hora al matí, a les set a l'estiu i a les vuit a l'hivern. La raó per fer-te matinar tant és que, a aquestes hores del matí, la meteorologia està més calmada i el vent és més predictible. Una vegada brilla el sol amb força, es poden produir corrents sobtades que podrien dificultar la navegació aèria.
Per descomptat, hi ha dies en que les condicions climatològiques poden ser adverses des de primera hora. Els pilots estan ben capacitats per decidir si és convenient volar o no, i per això demanem que ens truqueu dos dies abans del vol. D'aquesta manera confirmem la meteorologia i zona de vol.  Si per motius meteorològics es posposés el vol, això no suposaria cap càrrec extra per a tu.


No et preocupis pensant que aquesta és una activitat perillosa. S'ha dit que, si volar és la forma més segura de viatjar, passejar en globus és la forma més segura de volar. Tota la família pot realitzar aquest recorregut, sense importar l'edat dels passatgers. L'única restricció és per a les dones embarassades.


N'hi ha que creuen que, a causa de l'altura, farà molt fred allà dalt. Però, per experimentar un canvi dràstic de temperatura, el globus hauria d'elevar molt més dels que realment ho fa. Per tant, si et preguntes quina roba necessites portar per volar, la resposta és molt senzilla: la mateixa que portaries si, aquest mateix dia anessis a caminar pel camp on es realitzarà l'enlairament.
Finalment, cal assenyalar que el viatge no segueix un itinerari específic. És impossible controlar la direcció del vol. És un globus, no un avió. El vent determina el rumb que prendrem. El que sí que pot fer el pilot és ajustar l'alçada per trobar corrents més favorables que els porten a un bon lloc d'aterratge.
Volar en globus és una experiència meravellosa.

Ja coneixes Catalunya des de terra,
ara et falta descobrir-ne la seva
màgia des de les altures.

 

Catalunya

Volar en globus és una forma única d'estar en contacte amb la natura.

Sobrevola paisatges impressionants amb vistes a Montserrat, a La Cerdanya,

o vola en globus a l'Empordà, a la comarca d'Osona o a molts més racons bonics de Catalunya.

Viu l'aventura de volar en globus amb nosaltres.

 

La nostra experiència i organització
et faran gaudir d'un vol en globus únic i inoblidable

 

L'aventura globus n

Ens trobarem a primera hora del matí per preparar el globus.

Un cop estigui tot a punt, sortireu a volar i gaudireu d'una hora de vol en globus.

A l'aterrar, farem un brindis amb cava i pastes i el pilot farà entrega del diploma de vol.

Les fotografies de l'aventura us les farem arribar per email.

El total de l'activitat són unes 3 hores.

una aventura
inoblidable
globus
 
És una experiència diferent de tot el que et pots imaginar. És relaxant i emocionant al mateix temps. S'ha de viure! 
 

acces universal
Accés universal

Volem que tothom pugui volar en globus. Per això, les nostres cistelles són accessibles per a persones amb mobilitat reduïda.

pick up hotel
Disposem de servei de transfer

Oferim el servei de transfer.
Cal sol·licitar pressupost.

transport
Transport a la zona de vol

Podeu arribar a la zona de vol pels vostres propis mitjans.
Si arribeu en tren, us podem venir a buscar a l'estació.

Notícies

Volar en globus, l'experiència