El globus aerostàtic va ser el primer invent que va permetre a l'ésser humà solcar els cels. A partir de llavors, es van crear tot tipus d'aparells capaços de volar. No necessites endevinar com es van sentir els primers pilots d'un globus aerostàtic. Pots experimentar-ho per tu mateix.

Els vols es duen a terme a primera hora al matí, a les set a l'estiu i a les vuit a l'hivern. La raó per fer-te matinar tant és que, a aquestes hores del matí, la meteorologia està més calmada i el vent és més predictible. Una vegada brilla el sol amb força, es poden produir corrents sobtades que podrien dificultar la navegació aèria.
Per descomptat, hi ha dies en que les condicions climatològiques poden ser adverses des de primera hora. Els pilots estan ben capacitats per decidir si és convenient volar o no, i per això demanem que ens truqueu dos dies abans del vol. D'aquesta manera confirmem la meteorologia i zona de vol.  Si per motius meteorològics es posposés el vol, això no suposaria cap càrrec extra per a tu.


No et preocupis pensant que aquesta és una activitat perillosa. S'ha dit que, si volar és la forma més segura de viatjar, passejar en globus és la forma més segura de volar. Tota la família pot realitzar aquest recorregut, sense importar l'edat dels passatgers. L'única restricció és per a les dones embarassades.


N'hi ha que creuen que, a causa de l'altura, farà molt fred allà dalt. Però, per experimentar un canvi dràstic de temperatura, el globus hauria d'elevar molt més dels que realment ho fa. Per tant, si et preguntes quina roba necessites portar per volar, la resposta és molt senzilla: la mateixa que portaries si, aquest mateix dia anessis a caminar pel camp on es realitzarà l'enlairament.
Finalment, cal assenyalar que el viatge no segueix un itinerari específic. És impossible controlar la direcció del vol. És un globus, no un avió. El vent determina el rumb que prendrem. El que sí que pot fer el pilot és ajustar l'alçada per trobar corrents més favorables que els porten a un bon lloc d'aterratge.
Volar en globus és una experiència meravellosa.