Festival de globus aerostàtics a Igualada

European Balloon Festival

 

Un any més, Igualada reuneix del 11 al 14 de juliol el major festival de globus aerostàtics del sud d'Europa. Un festival ple d'activitats per a tots els públics i edats, com concerts dins d'iglús de vent, concerts al mateix camp de vol, activitats i tallers infantils i per suposat l'espectacular Night Glow dissabte per la nit.

L'European Balloon Festival va realitzar la seva primera edició el 1997, consolidant-se com el festival de referència al sud d'Europa i reunint pilots internacionals. El festival compta amb vols de matí els dies 11, 12, 13 i 14 de juliol i amb vols de tarda els dies 11, 12 i 13 (sempre que la meteorologia ho permeti). Els vols de matí són amb passatgers i hi podeu volar si ho desitgeu. Només ens heu de trucar o enviar un correu electrònic per reservar la vostra plaça. És l'oportunitat perfecte per gaudir d'un vol envoltat de 40 globus més. 

barcelona hot air balloon

Els vols en globus amb passatgers es fan a primera hora del matí, quedant a les 6:45am al camp de vol. Allà se us donarà una bossa de benvinguda amb esmorzar i se us acompanyarà al vostre globus. El pilot i l'equip de suport prepararan el globus i quan estigui tot a punt, podreu entrar a la cistella. 

 

El vol dura aproximadament 1 hora, sobrevolant els millors paisatges de la comarca de l'Anoia i gaudint de la màgia dels globus. Un cop aterrats es farà un brindis amb cava per celebrar el bateig de vol i es farà entrega del diploma de vol. Durant tota l'activitat, el pilot i l'equip de suport us haurà fet fotografies des de terra i aire, que s'enviaran per correu electrònic.

hotairballoonridenear barcelona

I si ets un fanàtic dels globus et proposem formar part del nostre equip durant els 4 dies del festival. Viure el festival des de dins és inoblidable, i podràs volar en globus i fer el rescat. Per a més informació truca'ns.